KERSTVAKANTIE MENU

Voor de periode tijdens de kerstvakantie heb ik een speciaal menu samengesteld. Dit menu kom ik natuurlijk bij jou thuis klaarmaken! Het menu is te boeken vanaf 2 personen voor €55,-. Een arrangement met bijpassende wijnen en koffie en thee met baksels en lekkernijen om lekker na te genieten zijn extra opties. Zoals gewoonlijk neem ik zelf servies, tafelaankleding en de afwas mee: je hoeft zelf dus nergens meer over na te denken.

Wil je meer gangen of heb je speciale dieetwensen en/of allergieën, vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan voor alle mogelijkheden. En bevalt het menu je, laat het mij dan weten via de contactpagina zodat we een avond (of middag) kunnen inplannen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s